AĞDA YAPARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

03-05-2024 22:29
AĞDA YAPARKEN BİLİNMESİ GEREKENLER

Ağda Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 

Bakımlı kadın olmak için istenmeyen tüylerden kurtulmanın sıkça tercih edilen bir yoludur ağda. Farklı bölgeler için farklı çeşitlerde ağdalar bulunmaktadır.  Kartuş ağda sistemi, geniş alanlarda rahatça tüylerden arındırma işlemi gerçekleştirmektedir. Temiz ve rahatça uygulanabilir. Konserve ağda sistemi, spatula ve ısıtıcı yardımıyla istenilen bölgeye rahatça ve detaylı temizlik sağlar. Ağda bantları ise yüz ve daha dar alanlarda rahatça kullanılabilmek için özel tasarlanmış boyutları ile kolaylık sağlamıştır. 

Kadınların çok sık kullandığı yöntem olan ağda ve çeşitlerini kullanırken iyi bir sonuç elde etmek için doğru kullanım yapmak gerekmektedir. Yanlış kullanım sonucu iyi bir sonuç elde etmek çok zordur. 





Peki ağda yaparken neleri yanlış yapıyoruz? 

  1. İlk olarak kaliteli bir malzeme seçmek her zaman en önemlisidir. Eğer kaliteli bir ürün kullanmıyorsanız bu cildinize zararlar verebilir ya da beklediğiniz temizliği karşılamayabilir. Bu anlamda kaliteli bir ürün kullanmalısınız. 
  2. Bunun yanında ek malzeme olarak ve ağdanın çeşidine bağlı kalarak spatula ve ağda bezi bulunması gerekir. 
  3. Ağdayı ısıttıktan sonra çok sıcak bir halde kullanmak cildinize zarar verebilir. Hafif ılınmasını beklemek daha doğru olur. 
  4. Ağdanın iyi bir çekim yapabilmesi için ağdayı süremeden önce pudra kullanmak işinizi kolaylaştırabilir. 
  5. Ağdayı sürerken tüyleri çıkış yaptığı yöne doğru sürmelisiniz. Çekim işleminde ise tam tersi yöne doğru çekmelisiniz.  
  6. Ağda işlemi bittikten sonra iyi bir nemlendirici, losyon ya da ağda temizleme yağı kullanırsanız cildinizi daha iyi temizler ve bakımını tam bir şekilde yapmış olursunuz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.